Veien til golf kurs 14-15 mai!

Årets neste VTG-kurs er planlagt til 14-15 mai.

Kurset går over 2 dager og inneholder praktisk trening og opplæring. Teori gjøres via nettet for hver enkelt deltaker.

Ønsker du å melde deg på til kurset kan du sende en epost til vradalgolfklubb@gmail.com

Priser som følger: voksen 2.000.- – junior/barn 750.-. Begge inkluderer medlemskontigent i klubben for sesongen 2022, samt innmelding i Norges golfforbund.

Målet med nybegynnerkurset Veien til Golf er at du skal bli kjent med golf og finne deg til rette i miljøet.

Kurset vil gi deg praktisk innføring i hva spillet handler om og omfatter trening i grunnleggende teknikk, regler, sikkerhet og opptreden på banen. Du får også prøve det å spille på banen for å oppleve golfen i sitt rette element. Etter kurset er du automatisk innmeldt i golfklubben og kan spille så mye du vill. Gjør oppmerksom at du må betale de gangene du ønsker å spille på golfbanen i Vrådal og andre baner i landet.

Sesongen 2022 kommer vi også til å tilby videre kurs etter VTG for de som ønsker noen timer ekstra med trening sammen med vår trener i klubben.

For mer informasjon, send e-post til vradalgolfklubb@gmail.com